top of page

Vooral opstaan vanaf nu!

Ondertussen werkte Katrien achter de schermen hard aan de website om de sponsortocht de nodige exposure te geven.

Op de Home pagina staat de sponsortocht aangekondigd en kan je doorklikken naar onze blog én naar de splinternieuwe webshop!


Vanaf vandaag kan je ons sponsoren via een aankoop in onze webshop. In de webshop moeten de producten uiteraard allemaal een vaste prijs hebben. Moest het bedrag dat je wil sponsoren er niet tussen staan, laat het ons weten, of koop een 'cadeaubon'. Bij het aankopen van een cadeaubon kan je het bedrag wél zelf kiezen.


We zoeken ondertussen nog uit wat de leukste manier is om Ann en Els te volgen terwijl ze aan het stappen zijn. Er zijn enkele apps die gebruiksvriendelijk zijn maar dan moeten onze 'supporters' natuurlijk wel allemaal die app installeren.

Wat denken jullie? De blog als vertrekpunt nemen of een app gebruiken?


Tot snel voor een volgende update!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Met vallen en opstaan ...

Op 12 maart verstuurden we volgende bericht naar onze supporters: Aan onze sympathisanten, sponsors & supporters … 791 km, zoveel kilometer gaan MMC-lid Ann Bogaerts en Els Vercauteren, elk, stappen t

Update sponsortocht Santiago de Compostela.

Ondertussen zijn we al enkele weken/maanden verder en werden achter de schermen al voorbereidingen getroffen voor de wandeltocht. Ann en Els bereiden de praktische kant van de tocht voor, Anne en ik h

Comments


bottom of page