top of page

224 km afgelegd!

Onze pelgrims hebben al 224 km afgelegd en zijn na een boeiende tussenstop in Rioja, waar het toevallig de feestdag van Rioja was, vandaag terug begonnen aan een dag van 32 km.


Met de woorden van Ann:

We zijn er, 30 km gedaan met hoogtes en laagtes, een ietsiepietsie regen en vooral aangenaam fris. Vanmiddag tapas gegeten. Kennis gemaakt met Melissa uit Sidney en Jenny uit Seattle die ook gaan sponsoren voor www.vzwoc.be Melissa is een verpleegster in een kinderhospitaal.

We staan eigenlijk versteld van onszelf, we zijn ons hotel nog redelijk correct binnen gewandeld, dat was gisteren wel anders. Nu heel even onze voetjes laten rusten, een douche en dan trekken we naar het centrum voor het feest van de Rioja. 🍇🍷224 km hebben we al gestapt.


En vandaag 10 juni kregen we in de app Polarsteps al volgende updates:


  1. Eerste stop van de dag richting Najera, 14 km achter de rug, nog 16 te gaan. Het eerste stuk was minder mooi, veel verbroederd met andere pelgrims. De patatas bravas waren lekker. Onderweg een Duitse dame blij gemaakt met wandelwol. Het arm "schaapje" kon geen stap leer zetten. Daarnet haar terug gezien, ze stak haar duim omhoog en gooide een kus. Die wandelwol is top ! 🐑🐑🐑🐑🐑🐑 Hierbij ook een foto van de twee dames die ons ook gaan sponsoren. Seffens deel 2 van onze tocht van vandaag.

  2. Tussenstop in Ventosa, Het worden 32 a 33 km vandaag. Wat een schitterend dorpje is dat. Onze voeten zijn ons ook dankbaar, al zien die er nog best ok uit. We hebben onderweg al andere exemplaren gezien. Els heeft al terug een hongertje, we verbranden dan ook veel calorietjes. Heel stilletjes wordt het terug warmer, morgen is het voorlopig onze laatste frisse dag. En..... Els gaat seffens ook aan de wandelwol. ´k denk dat ik mijn job ga opgeven en een wandelwoltruck ga openen naast de foodtruck. Succes verzekerd.


Gesproken als een echte onderneemster!


Bedankt allemaal voor jullie berichtjes in de app. Het doet onze wandelaars deugd. En ook nog een welgemeende dankjewel aan de sponsors, Ann en Els zijn heel trots dat ze dit avontuur kunnen koppelen aan een goed doel.


Ondertussen heb ik ook de bankgegevens toegevoegd aan de website en de blog. Rechtstreeks storten op de bankrekening van vzwoc.be kost je geen cent aan transactiekosten!


IBAN: BE77737054242342

BIC: Kredbebb53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page