top of page

Tussenstand sponsoring op de dag van vertrek!

Bijgewerkt op: 30 mei

Beste sympathisanten, sponsors, vrienden en familie


Vandaag vertrokken Ann en Els in alle vroegte naar hun startpunt in Frankrijk. Ze hebben de afgelopen weken hun benen gesmeerd tijdens oefenwandelingen en zijn klaar voor het echte werk. En een beetje zon :-)


1455 euro, zoveel geld hebben jullie al gestort om hen te steunen en ons te sponsoren! Een dikke dankjewel van zowel Ann en Els, als het team van vzw Ontwikkeling Centraal.


Met 3ooo euro kunnen we een traject van 10 sessies van ouderbegeleiding met een groep van 10 ouders opstarten, of één gezin een volledig traject van 3 maanden aanbieden. Laat ons dat als eerste doel kiezen.


Op deze blog zal ik updates blijven plaatsen, maar op de app Polarsteps kan je Ann en Els in realtime volgen. De app trackt Ann en Els en je kan onmiddellijk hun positie en vooruitgang zien. Onze wandelaars voegen ook foto's en teksten toe om jullie op de hoogte te houden van hun avonturen.

Klik op deze link je en je komt terecht op de persoonlijke pagina van Ann (& Els) waar je hen stap voor stap kan volgen. Je kan deze app ook op je telefoon toevoegen en meldingen krijgen van updates.


We houden jullie op de hoogte! En alvast bedankt om ons te steunen en te volgen. Groeten, Ann, Els, Anne & Katrien104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page