top of page

Met vallen en opstaan ...

Op 12 maart verstuurden we volgende bericht naar onze supporters:


Aan onze sympathisanten, sponsors & supporters …

 

791 km, zoveel kilometer gaan MMC-lid Ann Bogaerts en Els Vercauteren, elk, stappen tijdens een tocht van 42 dagen!  En misschien wel meer, er is immers veel te zien onderweg en er moeten ook nog stempels/credentials verzameld worden om te bewijzen dat ze wel degelijk zo’n grote afstand gestapt hebben.

 

Ann en Els hadden 2 grote dromen. De bedevaartstocht naar Santiago De Compostela in Spanje stappen en 50.000 euro (of meer!) inzamelen voor een goed doel.

 

Anne Meyers en ik waren dan ook dolgelukkig toen ze voorstelden om de opbrengst van deze wandeltocht aan vzw Ontwikkeling Centraal te schenken. Onze vzw zet zich elke dag in voor jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een doel dat Ann nauw aan het hart ligt. 

 

Op 1 juni beginnen Ann en Els aan hun droomtocht. Ze starten vanuit Saint Jean Pied de Port, Frankrijk, om op 10 juli aan te komen in Santiago De Compostela, Spanje. Elke voetstap, elke inspanning telt! Helpen jullie hen hun droom te verwezenlijken?

 

Ann en Els laten ons trouwens ook meegenieten van hun tocht en zullen dagelijks via een blog Blog | vzw OC gepubliceerd  rapporteren over de kleine en grote uitdagingen op hun pad.  Volg ze, geniet mee van de verhalen en gebeurtenissen en vooral steun hen en ons! De opbrengst gaat integraal naar de werking van vzw Ontwikkeling Centraal.

Een bijdrage storten kan op BE77 7370 5424 2342 met vermelding Santiago.

BNI MMC, verkoop onze droom! 

 

Sportieve groeten, Ann, Els, Katrien & Anne

 

Ps. Op dit moment stuurt de ‘doneer’-knop op onze blog je nog naar een Gofundme-pagina. Deze campagne is wel degelijk door mij opgezet, maar is nog niet helemaal ‘operationeel’. Ons rekeningnummer wordt nog gecontroleerd door hun organisatie, dat kan enkele dagen duren. Rechtstreeks overschrijven is wel mogelijk, en zónder kosten.

 

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vooral opstaan vanaf nu!

Ondertussen werkte Katrien achter de schermen hard aan de website om de sponsortocht de nodige exposure te geven. Op de Home pagina staat de sponsortocht aangekondigd en kan je doorklikken naar onze b

Update sponsortocht Santiago de Compostela.

Ondertussen zijn we al enkele weken/maanden verder en werden achter de schermen al voorbereidingen getroffen voor de wandeltocht. Ann en Els bereiden de praktische kant van de tocht voor, Anne en ik h

Commentaires


bottom of page